FIFA İletişim ve Halkla İlişkiler Direktörü Walter De Gregorio’nun İsveç televizyonunda kurumla ilgili yaptığı bir espri nedeniyle Başkan Sepp Blatter tarafından kovulduğu öne sürüldü.
Dün FIFA tarafından görevini bıraktığı açıklanan FIFA İletişim ve Halkla İlişkiler Direktörü Walter De Gregorio’nun, İsveç televizyonunda katıldığı bir konuşma programında FIFA’yla dalga geçmesi nedeniyle kovulduğu öne sürüldü. Schawinski adlı programa katılan Gregorio’nun, “FIFA Başkanı, Genel Sekreter ve İletişim Direktörü bir arabada seyahat ediyorlar. Arabayı kim kullanıyor? Polis” esprisi üzerine görevi bırakmasının istendiği iddia edildi.
FIFA’dan dün yapılan yazılı açıklamada, Gregorio’nun yolsuzluk iddiaları ve başkan Sepp Blatter’in istifa etme yönünde aldığı kararın ardından görevinden ayrılma kararı aldığı belirtilmişti. FIFA’da Eylül 2011’den beri çalışan 50 yaşındaki Walter De Gregorio’nun yıl sonuna kadar danışmanlık görevini sürdüreceği kaydedilmişti.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl'de Yağmur Bile Durduramadı! Baba Oğuldan Güzel Anlar

İnegöl Mezitler'de Dev Tırlar Ters Yöne Girdi! Trafik Durdu

İnegöl'de Yılda Birkaç Kez Oluyor! Yine Aynı Manzara

İnegöl’den Azerbaycan’daki Başörtüsü Yasağına Tepki: “Bu Zulme Hayır Diyoruz!”

İnegöl'de giyim mağazasında korku dolu anlar

İnegöl’de arkeologlar iş başında: Kazı alanında ne aranıyor?

Takılan takıyı gören gelinin ağzı açık kaldı

İnegöl’de huzurevi sakinlerine Dünya Yaşlılar Günü sürprizi

Bursa’da büyük yangın alarmı! AFAD KBRN ekibi de bölgeye gitti

Ustanın istediği rakamı duyunca vazgeçti! Kendisi yaptı

Bedava simit dağıtılınca olanlar oldu! Bir anda kapıştılar



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın