Gençlik ve Spor Bakanlığının ‘Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor Projesi’ kapsamında Türk futbolunun efsane isimleri Muş’a geldi.
Futbolun ustaları Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Hasan Şaş, Ali Gültiken ve Semih Yuvakuran, proje kapsamında Muş’a geldiler. Vali Vedat Büyükersoy’un katıldığı akşam yemeğinde futbolculara Muş üzümü ikram edildi, yöresel oyunlar izletildi. Futbolcular onuruna verilen yemeğe Vali Vedat Büyükersoy, Belediye Başkanı Feyat Asya, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Bilgin, kurum müdürleri ve davetliler katıldı. Gecede konuşan efsane gölcü Tanju Çolak, “Bizler bugün gençler için Muş’a geldik. Bizler barış süreci için buradayız. Burada gençler ile bir araya gelip, maç yapacağız. Caddelerde yürüyeceğiz” dedi.
Futbolun ustalarına ev sahipliği yapan Vali Vedat Büyükersoy ise, “Muş’a çözüm sürecine destek vermeniz için buraya gelmeniz bizi mutlu etti. Çözüm süreci 2002’de başladı. O günden buyana birçok hukuki değişiklikler yapıldı. Yapılan değişikliklerle hukuk alemindeki eşitsizliklerde giderilmiş oldu” şeklinde konuştu.
Bugün efsane sporcularla belirlenecek gençler arasında Muş Şehir Stadyumu’nda maç organizasyonu yapılması planlanıyor.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Yemek ocağa kendi çıktı, onlarca yorum aldı

Bu işin suyu çıktı dedirtecek talep!

Onlarca kişi peşinden koştu! Yorumlara tepki yağdı

İnegöl’de sosyal medyaya yansıyan af çağrısı gündem oldu

Erdoğan'ın bu sözleri 32 yıl sonra Bursa'da ortaya çıktı

İnegöl’de Ahmet Türkel Çevre Yolu’nda drift yapan sürücüye ağır ceza

İnegöl’de Alevler Yükseldi! Ormanlık Alanda Yangın Çıktı

İnegöl’de “Terzi kendi söküğünü dikemez” dedirten görüntü

İnegöl'de çay bahçesinde yedi içti hesabı ödemedi

İnegöl'de orman yangını!

Bahçeli Ev Aldı Ama Manzarası Sosyal Medyada Gündem Oldu



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın