Ziraat Türkiye Kupası’nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile bugün saat 17.00’da karşılaşacak olan Galatasaraylı oyuncuların, maç öncesi kaldığı otelin çevresine zırhlı araçlar konuşlandırıldı. Otel çevresine toplanan taraftarlarsa duruma tepki gösterdi.
Ziraat Türkiye Kupası’nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Galatasaray kafilesi, dün akşam saatlerinde kente geldi. Havaalanında çok sayıda taraftar tarafından karşılanan Galatasaraylı futbolculara etten duvar örüldü. Duruma sık sık ‘Gaffar Okkan’ sloganı atarak tepki veren taraftarlar, bu sabah otel çevresinde tekrardan toplandı.
Galatasaraylı futbolcuların kaldığı otelin çevresine çok sayıda zırhlı araç sevk edilirken, otel çevresinde kuş uçurtulmuyor.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın