Merkeze alınan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, “Makamlar gelip geçicidir. Ayrılırken de geldiğim günkü kadar rahat şekilde ayrılıyorum” dedi.
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Adnan Menderes’i anma programına katıldı. Program çıkışında gazetecilerin Merkez Valiliği’ne alınmasına ilişkin ilk kez değerlendirmede bulunan Mutlu, “Hayırlısı olsun, Rabbimize şükrediyoruz. Devletimizin ve milletimizin hizmetinde hangi makama atanırsak bugüne kadar şükrederek makamlarımızda görevimizi yaptık. İki rekat namazımızı kılıp Allah’a hamd ettik. Ne zaman ayrıldıysak da iki rekat şükür namazımızı kılarak Rabbimize şükrettik. Haberimizi aldığımızda büyük bir hamd içerisinde Rabbimize yöneldik. Geldiğimiz gibi ayrılıyoruz. Geldiğimizde nasıl şükrederek geldiysek, bugün de şükrederek ayrılıyor. Geldiğimiz yerle gittiğimiz yer arasında hiçbir fark yok. Hiçlik önemlidir. İnsanoğlu bu dünyada hiçtir. Bütün makamlar gelici ve geçicidir. Makamların hepsi Rabbimizin takdiri ile verilir ve alınır. Bu manada imanımız tamdır. Dolayısıyla hepimiz geldiğimiz yere döneceğiz” dedi.
"VEDA DEĞİL"
Mutlu, İstanbul’a veda etmediğini de belirterek, “İstanbul’la birlikteyiz, milletimizle birlikteyiz. Bu güzel şehirde yetimlerin yanağını okşamak, gençlerin saçını okşamak, büyüklerimizin ellerinden öpmek suretiyle insanımızın yanında olacağız” diye konuştu.
Görevini en iyi şekilde yapmaya çalıştığını söyleyen Mutlu, “Makamlar gelip geçicidir. Biz bu görevleri her şeyden önce bilgimiz tecrübemiz ve sarsılmaz samimiyetimizle en iyi şekilde yapmaya gayret ettik. O nedenle ayrılırken de geldiğim günkü kadar rahat şekilde ayrılıyorum” ifadelerini kullandı.
Vali Mutlu, “Böyle bir şeyi bekliyor muydunuz?” sorusuna ise şu yanıtı verdi:
“Biz geldiğimiz gün bir gün sonrasında her şeyi bekleriz. Bu konuda sarsılmaz bir imanımız vardır. Giriş de güzeldir, gidiş de güzeldir. İstanbul’a hizmet etmekten onur duydum. İnşallah büyük devletimize ve 77 milyonluk ailemize dua etmeye devam edeceğiz.”
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!

Piyasa analizi ve gençlere tavsiyeler

İnegöl'de 4 katlı apartmandaki kaçak yapı yıkıldı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın