Bursa’nın Gemlik ilçesinde Özdilek tarafından yaptırılan Cevdet ve Aynur Mayruk İmam Hatip Kız Ortaokulu ve İmam Hatip Kız Lisesi tamamlandı.
24 derslikli Cevdet ve Aynur Mayruk İmam Hatip Kız Ortaokulu ve İmam Hatip Kız Lisesi’nin temeli 16 Mart 2015 tarihinde atılmıştı. 6 ay dolmadan tamamlanan okul hem ortaokul, hem lise olarak hizmet verecek. Okulun çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Yeni eğitim ve öğretim yılında açılacak olan okulda laboratuar, spor salonu, kütüphane, bilgisayar odaları, sosyal eğitim alanları bulunuyor. Arapça ve İngilizce olarak iki ayrı yabancı dilde eğitim ve öğretim verecek olan okulda kayıtların devam ettiği bildirildi.
Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Cevdet ve Aynur Mayruk Kız İmam Hatip Okulu’nun bahçesini düzenliyor. Çevre düzenleme çalışmalarının önümüzdeki hafta tamamlanacağı açıklandı.
Gemlik Belediyesi ve özel sektör iş birliğiyle ilçeye son 4 yıl içinde 7 okul kazandırıldı. İl Özel İdaresi’nin yaptığı okulun yanı sıra devlet tarafından yapılacak GTSO Gazi İlköğretim Okulu binası ile ilçedeki yeni okul sayısı 9’a çıkmış olacak.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu

İnegöl'de hareketli dakikalar! Çok sayıda ekip sevk edildi

Bursa'ya gidiş çilesi bitti!

İnegöl Hacıkara Şelalesi'nde yağışlarla su debisi arttı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın