Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, eşi Şükran Edebali ile ‘Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi’ni yürüten Vali Münir Karaloğlu’nun eşi Sevim Karaloğlu öncülüğündeki ‘gönül elçileri’ni ağırladı.
‘Gönül elçileri’ projesi kapsamında çocuklar için koruyucu aile hizmeti, kadınlar için mesleki eğitimler, kaliteli yaşlanma ve kuşaklar arası uyum, engelli hizmetlerine erişim, aile ve yoksullukla mücadele konularında önemli projeler üretiliyor. Dayanışma ruhu içinde, herhangi bir maddi karşılık beklemeksizin kadın, çocuk, yaşlı, engelli, gazi ve şehit aileleri gibi toplumun dezavantajlı gruplarının refahını yükseltmeye yönelik çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Sevim Karaloğlu, kısa sürede önemli mesafeler kat ettiklerini söyledi. Bilhassa Yıldırım bölgesinde yoğun faaliyetleri olduğunu dile getiren Karaoğlu, “Belediyemizle iş birliğimizi geliştirmek, ortak çalışmalara imza atmak istiyoruz. Yıldırım’da projemize maddi manevi destek görüyoruz. Bursa’daki 300 yetim ailemize yönelik projemizde eğitime destek öncelikli olup, aileleri sosyal hayatta yalnızlık, terkedilmişlik, tükenmişlikten kurtarmak, özellikle gençlerimize ve annelerimizi sosyal hayatın içine çekebilme amacındayız. İnsanlarımıza fiziki faaliyetler ve eğitim programlarıyla nasıl destek oluruz düşüncesindeyiz” dedi.
Yıldırım’da özellikle sosyal belediyecilik alanında önemli projeleri hayata geçirdiklerini aktaran Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de, “Fiziki hizmetler üretmenin yanı sıra insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak adına da çalışmalar yürütüyoruz. Sosyal devlet anlayışının gereklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Böyle hayır işlerinin içerisinde olmak, bu projelerin paydaşı olmak bizim için gururudur. Bu konuda elimizden gelen her türlü desteği sağlamaya hazırız” diye konuştu.
Yıldırım’a kazandıracakları vizyon projeler arasında Engelsiz Yaşam Merkezi, iki gençlik merkezi ve Türkiye’nin en büyük spor kompleksi gibi sosyal boyutlu projeler olduğunu aktaran Başkan Edebali, “Engelliler, kadınlar, çocuklar ve gençler, öncelikli hizmet kitlemiz arasında yer alıyor. Dolayısı ile bu konuda önemli adımlar atarak devletimizin şefkatli yüzünü hemşerilerimize gösterme çabası içeresindeyiz” ifadelerini kullandı.
Öte yandan Başkan İsmail Hakkı Edebali ve eşi Şükran Edebali, Sevim Karaloğlu tarafından takdim edilen ‘gönül elçisi’ formunu doldurarak bu anlamlı projeye destek oldu.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Kaçan Dana Mahalleyi Karıştırdı! Vatandaşlar Kaçacak Yer Aradı

İnegöl’de güvenlik görevlisi 1000 tabloya imza attı

Kurbanlık boğa çıldırdı! 6 kişi seferber oldu

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın