Seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 62. hükümetin Başbakan adayı Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, cuma namazını Hacı Bayram-ı Veli Camisi’nde kıldı.
Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile 27 Ağustos’ta yapılacak AK Parti Olağanüstü Kongresi öncesinde başbakan ve genel başkan adayı ilan edilen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, cuma namazını Hacı Bayram-ı Veli Camisi’nde kıldı. Dün AK Parti Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından Başbakan Erdoğan’ın Dışişleri Bakanı Davutoğlu’nu yeni genel başkan ve başbakan adayı olarak açıklamasının ardından ikili, ilk görüşmeyi AK Parti Genel Merkezi’nde yapmıştı. Cuma vaktine kadar Keçiören Subayevleri’ndeki evinde bulunan Başbakan Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile kısa bir görüşme yaptı. Erdoğan, Bakan Avcı ile beraber evinden Hacı Bayram-ı Veli Camisi’ne geçti.
ERDOĞAN İLE DAVUTOĞLU CAMİDEN BİRLİKTE AYRILDI
Ankara’nın simgesel mekanlarından olan Hacı Bayram Camisi’nde namaz kılan Başbakan Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Davutoğlu, çıkışta vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılandı. Erdoğan ve Davutoğlu cemaatle tokalaştı. İzdihamın yaşandığı sırada caminin imamı sık sık cemaate el öpülmemesi uyarısında bulundu.
Davutoğlu’nun koruma kalkanının genişlediği dikkatlerden kaçmadı. Erdoğan ve Davutoğlu vatandaşları selamlayarak, aynı araçla camiden ayrıldı.
Öte yandan Cuma namazına Milli Eğitim Bakan Nabi Avcı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Başbakan Siyasi Başdanışmanı Yalçın Akdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, AK Parti İzmir Milletvekili ve Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile çok sayıda partili katıldı.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın