Ligin 19. haftasında Eskişehirspor’a konuk olacak Galatasaray’da, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun kozu Burak Yılmaz olacak.
Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında sarı-kırmızılı ekip, yarın deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak. Ezeli rakibi Fenerbahçe’nin Trabzonspor ile berabere kalarak puan kaybettiği haftada sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacak olan sarı-kırmızılılar, hücum hattında Umut ve Burak ile gol arayacak.
HAMZAOĞLU ESKİ SİSTEME DÖNÜYOR
17. hafta mücadelesinde oynanan Çaykur Rizespor maçında oyuna girdikten 3 dakika sonra sakatlığının nüksetmesi sebebiyle çıkmak zorunda kalan yıldız oyuncu Burak Yılmaz, Bursaspor ile oynanan karşılaşmada ise yer almamıştı. Golcü oyuncu iki gündür takımla birlikte çalışmalara katılırken, Eskişehirspor maçında ise sahadaki yerini alabilecek. Burak’ın takıma dönmesi ile birlikte teknik patron Hamza Hamzaoğlu’nun eski sistemine geri döneceği ve yıldız oyuncuya forvet arkası olarak görev vereceği bildirildi. Sarı-kırmızılılarda ileri uçta ise Umut Bulut görev yapacak.
ES ES’E 10 MAÇTA 5 GOL
Öte yandan bugüne kadar Eskişehirspor’a karşı 10 maçta forma giyen golcü oyuncu Burak Yılmaz, fileleri 5 kez havalandırmayı başardı.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın