Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray karşısında alınan farklı yenilgi ve yaşanan olaylara üzülürken, elde edilen hasılat yüzleri güldürdü. Resmi olmayan rakama göre maçtan 300 bin liraya yakın hasılat elde edildi.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray maçından hem zararlı hem de karlı çıktı. Güçlü rakibine 4-1 yenilerek gruptan çıkma şansını önemli ölçüde yitiren Büyükşehir Belediyespor, çıkan olaylar nedeniyle de sıkıntı yaşayacak gibi. Maçta görevli TFF temsilcisinin sahaya atılan yabancı maddeleri, rakip takım taraftarlarına yönelik taşlamaları, rakip takıma yapılan saldırıları, açılan ideolojik pankartlar, ideolojik sloganlar ve İstiklal Marşı’nın bir grup tarafından yuhalanmasını rapor ettiği kaydedildi. PFDK’ya sevk edilecek olan kulüp ağır cezalar alabilir.
TRİBÜN GELİRİ YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un yüzünü güldüren olay ise Galatasaray’ı uzun yıllar sonra Diyarbakır’a getirerek heyecan yaşatması ve elde edilen hasılat oldu. 30 ve 50 liradan satılan 4 bin kale arkası ve maraton biletinden 155 bin TL hasılat elde edilirken, davetiye usulü ile satılan 600 kapalı ve numaralı tribünden de 150 bine yakın gelir elde edildiği vurgulandı. Statla ilgili giderlerin düşürülmesinden sonra kulübe 200 binden fazla para kalması bekleniyor.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl Mezitler'de Dev Tırlar Ters Yöne Girdi! Trafik Durdu

İnegöl'de Yılda Birkaç Kez Oluyor! Yine Aynı Manzara

İnegöl’den Azerbaycan’daki Başörtüsü Yasağına Tepki: “Bu Zulme Hayır Diyoruz!”

İnegöl'de giyim mağazasında korku dolu anlar

İnegöl’de arkeologlar iş başında: Kazı alanında ne aranıyor?

Takılan takıyı gören gelinin ağzı açık kaldı

İnegöl’de huzurevi sakinlerine Dünya Yaşlılar Günü sürprizi

Bursa’da büyük yangın alarmı! AFAD KBRN ekibi de bölgeye gitti

Ustanın istediği rakamı duyunca vazgeçti! Kendisi yaptı

Bedava simit dağıtılınca olanlar oldu! Bir anda kapıştılar

İnegöl'de esnaftan tepki dolu paylaşım!



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın