Cumhuriyet’in 92. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Dörtçelik Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesindeki çocuklar, palyaçolar eşliğinde doyasıya eğlendi.
Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma, Dörtçelik Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları, İnegöl Devlet ve Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri, sağlık çalışanları hasta ve yakınlarının katıldığı etkinlikler de duygusal anlar yaşandı. Bursa Dörtçelik Çocuk Hastanesinde Osmangazi İMKB Kız Meslek Okulu ve hayırsever vatandaşlarımız ile birlikte düzenlediği etkinlik kapsamında, öğrenciler palyaço ve şirinler kılığına girip hasta çocukları eğlendirdi.
Bursa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof.Dr. Rüstem Aşkın, İnegöl Devlet Hastanesinde yaptığı konuşmada "Demokrasiyle taçlanmış bir Cumhuriyet, iki yüz yıl önceye baktığımızda nereden nereye geldiğimizi de bize göstermesi bakımından son derece önemli. Cumhuriyet bayramınızı kutluyorum” dedi.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Kaçan Dana Mahalleyi Karıştırdı! Vatandaşlar Kaçacak Yer Aradı

İnegöl’de güvenlik görevlisi 1000 tabloya imza attı

Kurbanlık boğa çıldırdı! 6 kişi seferber oldu

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın