Marmara bölgesini iki gündür etkisi altına alan yağış ve rüzgar, deniz üzerindeki ulaşımı da olumsuz etkiledi. BUDO ve İDO’dan yapılan açıklamaya göre, yapılması planlanan Bursa, İstanbul, Yalova ve Bandırma seferleri iptal edildi.
İstanbul, Bursa, Yalova ve Bandırma arasında yapılması planlanan deniz ulaşımı seferlerinin, Marmara Bölgesini etkisi altına alan yağmur ve fırtına sebebiyle iptal edildiği açıklandı.
Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliğinden (BURULAŞ) yapılan açıklamaya göre, saat 08.00 ve 10.45’teki İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya), saat 07.00 ve 09.00’daki Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş), 09.30’daki Armutlu (ihlas) - İstanbul (Kabataş) seferleri programdan kaldırıldı.
İstanbul Deniz Otobüsü İşletmeleri’nden (İDO) yapılan açıklamaya göre ise 07.30’da Bostancı - Kartal - Yalova, 07.30 Bandirma - Yenikapi - Bostanci Deniz Otobüsü 08.00 Bursa-Armutlu-Armutlutk-Yenikapi-Kadiköy, 09.00 Bursa-Yenikapi-Kadiköy, 10:30 Bursa-Yenikapi-Kadiköy, 11.40 Kadikoy-Yenikapi-Bursa, 12.00 Bostanci-Yenikapi-Bandirma 14.30 Yalova - Kartal seferleri de hava muhalefeti sebebiyle iptal edildi.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Kaçan Dana Mahalleyi Karıştırdı! Vatandaşlar Kaçacak Yer Aradı

İnegöl’de güvenlik görevlisi 1000 tabloya imza attı

Kurbanlık boğa çıldırdı! 6 kişi seferber oldu

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın