Batman merkeze bağlı Kuyubaşı TOKİ’de iki ayrı daireye giren hırsızlar, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
Edinilen bilgiye göre olay, Kuyubaşı TOKİ’de yaşandı. Sabaha karşı iki apartmanın önüne gelen 4 şahıstan 3’ü bekçilik yaparken, 1 şahıs da apartmanın balkon demirlerine tırmanarak 3. katta bulunan Süleyman Göçen’e ait daireye girdi. Daireden çaldığı 3 adet altın bileziği pencereden arkadaşlarına atan hırsız, olayın hemen ardından kaçmak isterken ev sahibi tarafından fark edildi. Ev sahibi Göçen, yakaladığı hırsızı polise teslim etti. Hırsızlık olayı, apartmanın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Polis, görüntüleri incelemeye alarak diğer hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.
Apartmanın aşağısında bekleyen ve altınları alan üç hırsız ise olan bitenden habersiz başka bir apartmanın 4. katındaki daireye girdi. O daireden de 1 adet cep telefonu ve cüzdan çalan hırsızlar, olay yerinden kaçarak uzaklaştı.
Ev sahibi Süleyman Göçen, "Sabah namaza kalktığımda hırsızın evde olduğunu fark ettik. Onu görür görmez hemen yakaladım. Evimden üç bilezik çalmıştı. Hırsızı emniyete teslim ettim" dedi.
İhsan Taş ise, "Sabahın erken saatlerinde hırsızlar benimde evime girdi. Korkuluktan tırmanarak üçüncü kata çıktılar. Evime girdikten sonra 20 dakika boyunca evimde arama yapmışlar. Cep telefonumu ve cüzdanım çalınmış" diye konuştu.
Polis, kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!

Piyasa analizi ve gençlere tavsiyeler

İnegöl'de 4 katlı apartmandaki kaçak yapı yıkıldı

36 yaşındaki evlenmeyen kadının teyzelerine sorduğu soru viral oldu



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın