‘Pırlanta’ isimli yeni albümüyle müzik listelerinde bir anda zirveye oturan Demet Akalın, albümün çıkış parçası konusunda İbrahim Tatlıses’in kendisine çok kızdığını söyledi.
İzmir’de 5 yıldızlı bir otelin açılış galasını şarkılarıyla renklendiren Demet Akalın, yeni çıkarttığı albümü Pırlanta’nın beklediği gibi listelerde zirvede yer aldığını anlattı. Sanatçı dostlarından yoğun destek aldığını söyleyen Demet Akalın, İbrahim Tatlıses’in çıkış parçası konusunda kendisini azarladığını belirterek “İbrahim Beyden bayağı bir kalay yedim. ‘Nasıl Gölge ile çıkmazsın’ diye kızdı bana. Bayağı bağırdı ama çok güzel okumuşsun dedi. Sezen Aksu ve Ebru Gündeş de beğenmiş. Beklenen bir albüm olduğu için böyle deli bir çıkış olmasını bekliyordum” dedi.
Gölge isimli yeni parçasının klibinin hazır olduğunu dile getiren Akalın, “Günaydın abla” şarkısına daha erken klip çekebileceklerini söyledi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl Mezitler'de Dev Tırlar Ters Yöne Girdi! Trafik Durdu

İnegöl'de Yılda Birkaç Kez Oluyor! Yine Aynı Manzara

İnegöl’den Azerbaycan’daki Başörtüsü Yasağına Tepki: “Bu Zulme Hayır Diyoruz!”

İnegöl'de giyim mağazasında korku dolu anlar

İnegöl’de arkeologlar iş başında: Kazı alanında ne aranıyor?

Takılan takıyı gören gelinin ağzı açık kaldı

İnegöl’de huzurevi sakinlerine Dünya Yaşlılar Günü sürprizi

Bursa’da büyük yangın alarmı! AFAD KBRN ekibi de bölgeye gitti

Ustanın istediği rakamı duyunca vazgeçti! Kendisi yaptı

Bedava simit dağıtılınca olanlar oldu! Bir anda kapıştılar

İnegöl'de esnaftan tepki dolu paylaşım!




Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın