Yargıtay tarafından terör örgütüne yardım ettiği gerekçesiyle aldığı 2 yıl 1 ay hapis cezası onanan ve ikiz bebekleri ile gündeme gelen Mülkiye Demir Kılınç hakkında hastaneden ‘cezaevinde kalabilir’ yönünde rapor çıktı.
İkiz bebekleri ile gündeme gelen Mülkiye Demir Kılınç, sağlık sorunları ve bebeklerini gerekçe göstererek 2 yıl 1 aylık hapis cezasının ertelenmesini talep etmişti.
Savcılık Kılınç’ı hastaneye sevk etmişti.
Hastaneye sevk edilen Kılınç’ın eşi Ahmet Kılınç, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin savcılığa gönderdiği raporda ‘cezaevinde kalabilir’ yönünde görüş belirtildiğini söyledi. Annenin sağlığı yönünden değerlendirme yapıldığını ifade eden Ahmet Kılınç, eşinin mevcut sağlık sorunlarının tedavi edilebilir olduğunun da kaydedildiğini belirtti. Bebekler yönünde de talepte bulunduklarını ancak bu yönden herhangi bir değerlendirme yapılmadığını kaydeden Ahmet Kılınç, bebeklerin yaşayacağı sıkıntıların da dikkate alınması gerektiğini söyledi.
Savcılığın bu raporu Adli Tıp Kurumu’na göndereceği ve buradan gelecek değerlendirmeye göre kesin kararını vereceği belirtildi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!

Piyasa analizi ve gençlere tavsiyeler



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın