Bursa’nın İnegöl ilçesi Hamidiye Mahallesi’nde ikamet eden seçmenler, 26. dönemde meclisi oluşturacak milletvekilleri seçiminin yanı sıra, yeni muhtarlarını belirlemek için de sandık başına gitti.
Hamidiye Mahallesi’nde iki dönemdir muhtarlık görevini yürüten Ahmet Aydın’ın hayatını kaybetmesi üzerine, mahalle sakinleri, hem milletvekili hem de muhtarlık seçimi için sandığa gitti. Vehbi Koç İlk ve Ortaokulu ile Dumlupınar İlk ve Ortaokulunda kurulan 38 sandıkta genel seçimlerin yanı sıra muhtarlık seçimi de yapıldı.
Hamidiye Mahallesi Muhtarlığı için Cemalettin İlgezdi ve Hülya Açıkgöz aday oldu. Hülya Açıkgöz, Vehbi Koç ilk ve Ortaokulundaki 1158 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Açıkgöz, seçimlerin Hamidiye Mahallesine, İnegöl’e ve Türkiye’ye hayırlı, uğurlu olmasını diledi.
Oyunu Dumlupınar İlk ve Ortaokulundaki 1141 numaralı sandıkta kullanan Cemalettin İlgezdi ise, diğer adaya da başarılar dileyerek, seçimlerin hayırlı olmasını temenni etti.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl'de Parkta Renkli Anlar! Çocuklar Su Tankeriyle Serinledi

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın