Açıklamasında, kulübün zor günlerinde Sedat Yavuz liderliğinde önemli bir dayanışma örneği sergilendiğini vurgulayan Erdem, “Zor günlerde taşın altına elimizi koyduk, gecemizi gündüzümüze kattık ve çok şükür Kafkasspor’umuzu ligde tutmayı başardık” dedi.

12 Ocak 2026 tarihinde kulüp yönetiminde mali işlerden sorumlu olarak görev aldığını belirten Erdem, süreç boyunca kulübün mali disiplinini korumak ve kaynaklarını doğru yönetmek adına yoğun çaba sarf ettiğini söyledi.

Sezon sonunda elde edilen şampiyonluğun büyük bir inanç ve mücadele sonucu geldiğini ifade eden Erdem, Kafkasspor’un 2. Lig’e yükselmesinin camia adına tarihi bir başarı olduğunu dile getirdi.

Başkan adaylığını açıklayan Erdem, yeni dönemde kulübün 2. Lig’de güçlü bir şekilde mücadele etmesi, kurumsal yapısını geliştirmesi ve geleceğe sağlam adımlarla ilerlemesi için çalışacaklarını kaydetti.

Açıklamasında birlik ve beraberlik mesajı da veren Erdem, “Dün zor günlerde nasıl birlik olduysak, bugün de aynı inanç ve beraberlikle Kafkasspor’umuzu daha büyük hedeflere taşıyacağımıza yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.