Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda bulunan bir bankanın şubesinde yapılan çalışmalar sırasında yangın çıktı. Dumanların bankanın bitişiğindeki kreşe ulaşmasıyla büyük panik yaşandı.
Yangın, İstanbul Adalet Sarayı’nda bulunan bir bankanın şubesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adalet Sarayı’nın 2’inci katında bulunan bir bankanın şubesinde yapılan tadilat sırasında kaynak makinesinden çıkan kıvılcımlar kartonpiyer duvarları tutuşturdu. Yangına ilk müdahaleyi teknik ekip yaptı. Yangından nedeniyle yükselen duman kısa sürede adliyenin en üst katlarına kadar ulaştı. Çıkan duman nedeniyle adliyenin sirenleri çalmaya başladı. Dumanların tadilat yapılan bankanın bitişiğindeki kreşe ulaşmasıyla büyük panik yaşandı. Olay yerine itfaiye ekibi sevk edilirken, kreşteki çocuklar kafeteryaya taşındı. Adliyenin B girişi ile D girişi arasındaki koridor güvenlik gerekçesiyle kapatılarak vatandaşların geçişine izin verilmedi.
Olay yerine itfaiye ekibi sevk edildi. Yangını duyan veliler panik halinde çocuklarını almak için kreşe koştu. Çocuklar görevliler tarafından adliyenin 1’inci katındaki kafeteryaya sevk edildi. Duman tahliyesi ve itfaiye ekibinin çalışmasının ardından adliye normale döndü.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı




Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın