‘Paralel Yapı’ iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında yapılan operasyonun ardından adliyede yoğun güvenlik önlemi alındı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ‘Paralel Yapı’ iddialarına yönelik ‘medya ve polis’ merkezli yürütülen soruşturma kapsamında 31 şüpheli hakkında gözaltı kararı alınmıştı. Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ve Zaman Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı’nın da aralarında bulunduğu şüphelilerin emniyetteki sorgu işlemlerine devam ediliyor. Sorgu işlemlerinin ardından şüphelilerin sevk edileceği Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’nde yoğun güvenlik önlemi alındı.
Olası toplanmalarda adliye önündeki trafik akışının engellenmemesi için adliyenin karşısındaki meydanla yol arasına bariyerler konuldu. Adliye önünde çok sayıda polis bekletilirken, şüphelilerin yarından itibaren adliyeye sevk edileceği ifade edildi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl'de Yağmur Bile Durduramadı! Baba Oğuldan Güzel Anlar

İnegöl Mezitler'de Dev Tırlar Ters Yöne Girdi! Trafik Durdu

İnegöl'de Yılda Birkaç Kez Oluyor! Yine Aynı Manzara

İnegöl’den Azerbaycan’daki Başörtüsü Yasağına Tepki: “Bu Zulme Hayır Diyoruz!”

İnegöl'de giyim mağazasında korku dolu anlar

İnegöl’de arkeologlar iş başında: Kazı alanında ne aranıyor?

Takılan takıyı gören gelinin ağzı açık kaldı

İnegöl’de huzurevi sakinlerine Dünya Yaşlılar Günü sürprizi

Bursa’da büyük yangın alarmı! AFAD KBRN ekibi de bölgeye gitti

Ustanın istediği rakamı duyunca vazgeçti! Kendisi yaptı

Bedava simit dağıtılınca olanlar oldu! Bir anda kapıştılar




Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın