Vatan Caddesi’nde unutulan bir sırt çantası paniğe neden oldu. Bomba imha ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde patlatılan çantadan kıyafet çıktı.
Vatan Caddesi üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinin önündeki durakta unutulan çanta kısa süreli paniğe neden oldu. Durağa gelen vatandaşların çantayı fark etmesi üzerine polise haber verildi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri, çantayı güvenlik çemberine alarak vatandaşları uzaklaştırdı. Bu sırada bazı vatandaşlar ise uyarılara rağmen merakına yenik düşüp sürekli yaklaşmaya çalıştı.
Bomba imha ekiplerinin olay yerine gelmesiyle birlikte trafik kesildi. Uzaktan fünye ile patlatılan şüpheli çantadan kıyafetler çıktı. Çantanın boş çıkması üzerine bir süre kapalı kalan yol yeniden trafiğe açıldı.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!

Piyasa analizi ve gençlere tavsiyeler

İnegöl'de 4 katlı apartmandaki kaçak yapı yıkıldı

36 yaşındaki evlenmeyen kadının teyzelerine sorduğu soru viral oldu



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın