Eyüp’te iki bina arasında bulunan istinat duvarı, aşırı yağıştan dolayı kayan toprak nedeniyle çöktü. Olayda yaralanan olmazken iki apartman boşaltıldı.
Olay, Eyüp Sakarya Mahallesi Karakol Üstü Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, son günlerde etkili olan kar ve yağmur yağıştan Karakol Üstü Sokak üzerinde bulunan 11 ve 13 numaralı apartmanların arka cephesinde bulunan istinat duvarı kayan toprak nedeniyle çöktü. Çöken istinat duvarı apartmanların arka cephesine çökerken kimi dairelerin camını patlattı. İki dairenin duvarlarında hasar meydana gelirken bir dairenin camları kırılarak odaya toprak dolduğu görüldü.
İstinat duvarının çökmesi sonucunda dairesinde maddi hasar meydana gelen Vedat Günay, “Ufak tefek göçükler meydana geliyordu. Bundan bir hafta önce parçalar düşmeye başladı. Biz belediyeyi aradık. Bizlere mühendisler odasından yetkililerin gelip inceleyeceğini söylediler. Onların kararına göre hareket edeceğini söylediler. Bu duvar çöküp millet öldükten sonra yapılsa ne olur yapılmasa ne olur. Oğlumun yatak odasındaki demir korkuluklar kırılmış. Üst kattaki komşumun duvarında çatlaklar var. Camlar kırılmış. Topraklar içeri dolmuş” şeklinde konuştu.
Apartman sakinleri yetkililerden yardım isteyerek yaşanan olayla ilgili ilgilenmeleri istedi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın