Portekizli futbolcu Filipe Josue, geçtiğimiz sezon Bursaspor’da iyi bir sezon geçirdiğini ve Porto’ya dönmek istediğini söyledi.
Geçtiğimiz sezon Bursaspor’da oynadığı futbolla herkesin takdirini kazanan Josue, ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu. Türkiye’de iyi bir sezon geçirdiğini anlatan Josue, “Porto’ya dönmek istiyorum. Kulübümle 2 yıl daha sözleşme var. Ama Porto’da geleceğimi bilmiyorum. Dileğim geri dönmek. Ama böyle bir şey olmazsa yurt dışında oynamaya devam edeceğim” dedi.
“ŞUANDA SOMUT BİR GELİŞME YOK”
Hakkında çıkan transfer haberlerini de açıklık getiren Josue, “Roma ve diğer kulüpler ilgili transfer haberleri çıkıyor. Şuanda somut bir şey yok. Menajerim bu konuda beni aramadı. Şuanda böyle bir durum söz konusu değil” diye konuştu.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu

İnegöl'de hareketli dakikalar! Çok sayıda ekip sevk edildi

Bursa'ya gidiş çilesi bitti!

İnegöl Hacıkara Şelalesi'nde yağışlarla su debisi arttı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın