Edinilen bilgilere göre, İnegöl-Bozüyük karayolu üzerinde yapılan denetimler sırasında İnegöl Jandarma ekipleri tarafından kontrol için durdurulan araçta yapılan aramada, aracın arka kısmında siyah ve kırmızı renkli kablo ve iki adet demir keski makası ele geçirildi.
ÇAMURDAN ÇÖZDÜLER
Aracın dış yüzeyinde ıslak çamurlar olması nedeniyle hırsızlık olayı olabileceği konusunda şüphelenen ekipler, araç sürücüsü M.T. (21) ile yanındaki M.D. (29) ve B.T. (25) isimli şahıslar gözaltına aldılar.
ÇELİŞKİLİ İFADELER
Şüphelilerin alınan ifadelerinde, Diyarbakır-Bursa hattında sürekli hareket halinde olduklarını beyan etmeleri üzerine, bu hat üzerinde bulunan iller ile temasa geçilerek, Diyarbakır ilinde kaldıkları yerler, görüştükleri şahıslar, yol süresince konakladıkları yerler hakkında çelişkili bilgiler vermeleri üzerine araştırma derinleştirildi.
Çalıntı malzemelerin yaklaşık 3 kilo 180 kilogram ağırlığında, 25 bin TL değerinde olan kablolar üzerinde yapılan laboratuar incelemesinde üretim yerine ulaşıldı. Yapılan görüşmeler neticesinde Eskişehir´e bağlı Sivrihisar ilçesinde faaliyet gösteren taşeron bir firmaya satıldığı tespit edildi. Ekipler, kablolara el koyarken, şahıslar gözaltına alındılar.

















Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın