Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ebru Güler, bir hasta yakınının saldırısına uğradı.
Edinilen bilgiye göre, Op. Dr. Ebru Güler, Kırıkhan Devlet Hastanesi’ne muayene için gelen hamile E.Ü. adlı hastaya durumuyla ilgili bilgi verip, MKÜ’ye sevk etti. Ancak tekrar Kırıkhan Devlet Hastanesi’ne gelen hastanın eşi C.Ü. tartıştığı doktoru saçından tutarak yerde sürüklemeye başladı. Doktoruna imdadına hastanenin özel güvenlikleri ve personeli yetişti. Hasta eşinin elinden doktoru zor kurtaran özel güvenlik ve hastane personeli, doktoru darp eden C.Ü’yü olay yerine gelen emniyet güçlerine teslim etti.
Olayın şokunu uzun süre atlatamayan Op. Dr. Ebru Güler, "Her şey gebeyi sağlık durumu tehlikeli diye eve göndermediğimden kaynaklandı. Ben yeni doğum yaptığımdan akşamları nöbet tutamadığımı ve akşam burada başka uzman doktor olmadığından sevkini uygun gördüğümü belirttim. Ancak hasta eşi beni tehdit edip sinkaflı küfürlerde bulundu. Arkamı döndüğümde boynumu tutup saçımdan çekti ve ben kendimden geçmişim" dedi.
Doktorun şikayetinin ardından C.Ü. gözaltına alındı.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın