Kemerburgaz’da kamyoncuların eylem yaptığı sıralarda bir hafriyat kamyonu Karayollarına ait bir kamyonun üzerine devrildi. Kazada ikisi işçi üç kişi yaralandı.
Kaza, Kemerburgaz Ağaçlı Köyü mevkiinde hafriyat kamyoncularının kendilerine sık sık ceza kesildiği iddiasıyla eylem yaptıkları sırada meydana geldi. İddialara göre Zekeriye P. Kontrolündeki 34 LDK 48 plakalı hafriyat kamyonu, hızla kavşaktan içeriye girdi. Hızını alamayan hafriyat kamyonu yol kenarında park halindeki Karayollarına ait üzerine devrildi.
Kazada kamyonun yanında çalışma yapan işçilerden Mahmut Öcalan ve Mahmut Olur yaralandı. Hafriyat kamyonu şoförü Zekeriya P. ise kamyonun içinde sıkıştı. Kaza üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye hafriyat kamyonunda sıkışan şoföre müdahale ederek sıkıştığı yerden çıkardı. Şoför ve diğer yaralılar olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olayı gören işçilerden biri, hafriyat kamyonunun çok hızlı geldiğini belirterek, “Çalışma yapıyorduk. Araç park halindeydi. Kamyonet geldi bize vurdu. Çok hızlı geliyordu. Tekerinin patladığı söyleniyor” dedi.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl'de Yağmur Bile Durduramadı! Baba Oğuldan Güzel Anlar

İnegöl Mezitler'de Dev Tırlar Ters Yöne Girdi! Trafik Durdu

İnegöl'de Yılda Birkaç Kez Oluyor! Yine Aynı Manzara

İnegöl’den Azerbaycan’daki Başörtüsü Yasağına Tepki: “Bu Zulme Hayır Diyoruz!”

İnegöl'de giyim mağazasında korku dolu anlar

İnegöl’de arkeologlar iş başında: Kazı alanında ne aranıyor?

Takılan takıyı gören gelinin ağzı açık kaldı

İnegöl’de huzurevi sakinlerine Dünya Yaşlılar Günü sürprizi

Bursa’da büyük yangın alarmı! AFAD KBRN ekibi de bölgeye gitti

Ustanın istediği rakamı duyunca vazgeçti! Kendisi yaptı

Bedava simit dağıtılınca olanlar oldu! Bir anda kapıştılar



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın