Edirne Kapıkule Sınır Kapısı’ndan yurt dışına çıkmak isteyen TIR’lar, 6 kilometre kuyruk oluşturdu.
Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Kapıkule Sınır Kapısı’nda, hafta sonu yoğunluğu nedeniyle 6 kilometre TIR kuyruğu oluştu. Kapıkule’de TIR kuyruklarında bekleyen TIR şoförleri, ortalama 4 ile 8 saat arasında Kapıkule gümrük sahasına girebildiklerini belirtti.
Bulgaristan tarafının Kaptan Andreevo Sınır Kapısı’nda da görevlilerin yavaş çalışması sonucu yaklaşık 6 kilometre TIR kuyruğu oluşurken, TIR şoförlerinin uzun kuyruklarda bekleyişi sürüyor.
Ankara’dan Fransa’ya yük götürdüğünü dile getiren TIR şoförü Selçuk Akın, özellikle hafta sonları sürekli aynı şeyleri yaşadıklarını belirterek, "Kapılara çözüm bulunması gerektiğine inanıyorum. İhracata önem veriyorsak kapılardaki beklemenin en aza indirilmesi gerekir" dedi.
Öte yandan Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne bağlı bir diğer sınır kapısı olan Hamzabeyli’de hafta sonu itibariyle bir yoğunluğun yaşanmadığı belirtildi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl’de İki Arkadaş Saniyelerle Ölümden Kurtuldu

Galatasaray Maçı Öncesi RAMS Park’ta Dikkat Çeken Görüntüler

Yemek ocağa kendi çıktı, onlarca yorum aldı

Bu işin suyu çıktı dedirtecek talep!

Onlarca kişi peşinden koştu! Yorumlara tepki yağdı

İnegöl’de sosyal medyaya yansıyan af çağrısı gündem oldu

Erdoğan'ın bu sözleri 32 yıl sonra Bursa'da ortaya çıktı

İnegöl’de Ahmet Türkel Çevre Yolu’nda drift yapan sürücüye ağır ceza

İnegöl’de Alevler Yükseldi! Ormanlık Alanda Yangın Çıktı

İnegöl’de “Terzi kendi söküğünü dikemez” dedirten görüntü

İnegöl'de çay bahçesinde yedi içti hesabı ödemedi




Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın