Karacabey Belediyesi ve Bursa Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) İl Müdürlüğü’nce ortaklaşa hazırlanan “Afet Müdahale Planı”nın birinci ayağı olan istişare toplantısı yapıldı.
Afet ve Acil Durum Müdahale Yönetmeliği ve Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) esas alınarak yürütülen “Bursa Afet Müdahale Planı” hazırlık çalışmalarına Karacabey Belediyesi’nde start verildi. Toplantıya Başkan Ali Özkan, Vali Yardımcısı Emir Osman Bulgurlu, Afad İl Müdürü İbrahim Tarı ve yetkililer katıldı. Afet ve acil durumlara müdahale çalışmalarında görev alacak hizmet grupları ve koordinasyon birimlerine ait roller ve sorumluluklar ile afet öncesi, sırası ve sonrasındaki müdahale planlamasının temel prensipleri belirlenecek.
Toplantıda, bir afet yaşanması halinde acil durum müdahale planında Karacabey’in merkezi ve çevresini de kapsayacak şekilde konteyner kentler, çadır kentler, depo alanları ve toplanma merkezlerinin mekânları hakkındaki konular istişare edildi. Planın valilikçe onaylanmasının ardından muhtemel bir afet durumunda hem yetkililerin, hem vatandaşların yapmaları gerekenler basın yoluyla duyurulacak.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu

İnegöl'de hareketli dakikalar! Çok sayıda ekip sevk edildi

Bursa'ya gidiş çilesi bitti!

İnegöl Hacıkara Şelalesi'nde yağışlarla su debisi arttı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın