Kastamonu’nun Tosya ilçesinde bir gecede 8 iş yeri birden soyuldu. Soyulan iş yerlerinden 2’si, karakolun karşısında idi.
Edinilen bilgilere göre, Kastamonu’nun Tosya ilçesinde polis merkezinin karşısında bulunan 2 telefon bayisine gece yarısı kapıyı zorlayarak giren hırsızlar, çok sayıda cep telefonu, 1 dizüstü bilgisayarı ve 4 adet tableti çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlar daha sonra ilçenin en işlek caddesinde bulunan 3 marketten de onlarca karton sigara ve para aldı. Hırsızlar yine bir kuyumcuya girerek, içeriden gümüş ve altın çaldı. Hırsızlar son olarak ilçeden ayrılırken, 2 mobilya mağazasından da para çalıp kayıplara karıştı.
Soyulan iş yerinin hemen karşısında polis karakolunun bulunduğunu belirten iş yeri sahibi, "Buna rağmen soygun olayının gerçekleşmesine şaşırdık. Karakol ile iş yeri arasında görüntüyü kesecek bir engel de yok" dedi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl'de Yağmur Bile Durduramadı! Baba Oğuldan Güzel Anlar

İnegöl Mezitler'de Dev Tırlar Ters Yöne Girdi! Trafik Durdu

İnegöl'de Yılda Birkaç Kez Oluyor! Yine Aynı Manzara

İnegöl’den Azerbaycan’daki Başörtüsü Yasağına Tepki: “Bu Zulme Hayır Diyoruz!”

İnegöl'de giyim mağazasında korku dolu anlar

İnegöl’de arkeologlar iş başında: Kazı alanında ne aranıyor?

Takılan takıyı gören gelinin ağzı açık kaldı

İnegöl’de huzurevi sakinlerine Dünya Yaşlılar Günü sürprizi

Bursa’da büyük yangın alarmı! AFAD KBRN ekibi de bölgeye gitti

Ustanın istediği rakamı duyunca vazgeçti! Kendisi yaptı

Bedava simit dağıtılınca olanlar oldu! Bir anda kapıştılar




Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın