Bursa’ya özgü olan kestane şekerini tüm dünyaya tanıtan İlka Şekerleme, firma çalışanları, yurtiçi ve yurtdışındaki bayileri iftar yemeğinde bir araya geldi.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği, fabrikanın bahçesinde gerçekleşti. Sade bir menü ile orucunu açan konuklar bolca sohbet etme ve kaynaşma imkânı buldu. İftar yemeğine katılan misafirlerini tek tek karşılayan firma sahipleri Demet Ünlüer ve Mümin Akgün, geleneksel hale getirdikleri iftar buluşmasında oruçlarını çalışanları ve bayileri ile birlikte açmanın mutluluğunu yaşadı.
İlka Şekerleme Genel Müdürü ve firma ortağı Mümin Akgün, iftar yemeğinin, çalışanlar ve bayileri arasındaki bağları güçlendirdiğini ve kaynaşma fırsatı sunduğunu dile getirdi. Firma ortaklarından Demet Ünlüer ise, fabrika bahçesinde gösterişten uzak huzur dolu bir ortamda iftar açtıklarını ifade ederek, iftar yemeğinin çalışanların ve bayilerin firma ile daha sağlıklı ilişkiler kurmasına katkı sağladığını söyledi.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Apartmanın 6. katına misafire edayısla çıkan kurbanlık gündem oldu

Kaçan Dana Mahalleyi Karıştırdı! Vatandaşlar Kaçacak Yer Aradı

İnegöl’de güvenlik görevlisi 1000 tabloya imza attı

Kurbanlık boğa çıldırdı! 6 kişi seferber oldu

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın