Bursa’da akşam saatlerinde aniden bastıran kar yağışı beraberinde buzlanmayı getirince şehrin ana caddeleri çarpışan otomobil pistine döndü.
Belediyeler kar yağışına hazırlıksız yakalandı. Şehrin merkezinde İnönü Caddesi’nde araçlar peşpeşe buzda birbirlerine çarptılar. Vatandaşlar ise o anları, "Bak bak bak...Hooop.. Eyvah" diye tempo tutarak kaydettiler.
Görüntülerde önce bir araç buzda kayıp demir bariyere çarpıyor, ardından başka bir araç ona gelip çarpıyor. Sürücüler bu durumu konuşurken üçüncü bir araç da onlara gelip çarpıyor. Bursa’da şehrin farklı noktalarında benzer şekilde 20’den fazla trafik kazası meydana gelirken, polis ekipleri kış lastiği olmayan araçların trafiğe çıkmamasını istedi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın