Adana’da bir kişi, karısının kendisini kıskandığı ve çalıştığı iş yerinde bir kadınla aldattığını ileri sürmesi sonucu bunalıma girerek intihar etti.
Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesi, Şehit Erkut Akbay Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Erol S. (30), bir süre önce Necla S. (35) ile evlendi. Bir tekstil atölyesinde çalışan Erol S., kendisini kıskanması nedeniyle eşiyle sürekli tartışmaya başladı. Eşi son olarak kendisini tekstil atölyesinde bir kadınla aldattığını söylemesi üzerine aralarında tartışma çıktı. Bu tartışmayı alt kattaki akrabaları da duydu. Daha sonra babasının araya girmesiyle tartışma sonlandı.
Gece kalkan Erol S., üçlü prizin kablosunu alarak banyoya geçip burada kendini astı. Bir süre sonra kalkan Necla S. eşine seslendi ancak cevap alamayınca odaları kontrol etti. Bu arada banyonun ışığının yandığını gördü. Banyoya girdiğinde eşini asılı halde buldu. Bunun üzerine genç kadın çığlık atarak, "Yetişin Erol kendini asmış" diye bağırmaya başladı. Evin alt katında oturan Erol’un babası ve kardeşi gelerek, bıçakla kabloyu kesip Erol S.’yi asılı olduğu yerden indirdi. Erol S. Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü ancak, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, akrabalarından alınan bilgilere göre Erol S.’nin eşinin çok kıskanç olmasından dolayı psikolojisinin bozulduğu, bu nedenle intihar etmiş olabileceği üzerinde duruluyor.
Erol S.’nin cenazesi yapılan otopsinin ardından toprağa verildi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Kız İsteme Töreni Başlamadan Krize Döndü!

İnegöl'de Beklenen Sağanak Başladı! Şemsiyesiz Yakalananlar Zor Anlar Yaşadı

Türkiye bu öğretmeni konuşuyor!

İnegöl'de Şiddetli Sarsıntı! Vatandaşlar Deprem Zannetti

Genç Kadının Toplu Taşıma İsyanı Viral Oldu!

İnegöl'de mahalle gençlerinden çocuklara örnek davranış!

İnegöl'de çocukları sevindirmek isteyen lastikçi esnafı neye uğradığını şaşırdı

Haluk Levent Cezaevine Sevk Edildi! Dikkat Çeken İfade

İnegöl'de Parkta Renkli Anlar! Çocuklar Su Tankeriyle Serinledi

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın