Kırşehir’de üniversite öğrencisi bir genç kız 4. katın balkonundan düşerken sevgilisi olduğu öğrenilen C.M., yaşananları polislere dakika dakika anlattı.
Edinilen bilgiye göre Ahi Evran Üniversitesi Fizik Tedavi Bölümü öğrencisi olduğu öğrenilen A.G., (19) erkek arkadaşı ile girdiği tartışma sonrası iddialara göre kendini balkondan atmak istedi. Ahi Evran Mahallesinde bulunan ikametlerinde balkondan sarkan kız arkadaşını tutmaya çalışan C.M., yaşadıkları korku içerisinde dakika dakika polislere anlattı. C.M., "Demirlerin üzerine kalçası çarptı düştü. Ben tutmaya çalıştım fakat gücüm yetmedi" dedi.
A.G., ambulans ile Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken kafatasında, kalçasında ve bacaklarında düşmenin etkisi ile kırıklar oluştuğu öğrenildi. Yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatılırken mahalleli yaşananları meraklı gözlerle izledi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl'de Parkta Renkli Anlar! Çocuklar Su Tankeriyle Serinledi

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın