İçişleri Bakanı açıkladı: Kobani bahane edilerek gerçekleştirilen şiddet olaylarında 2’si polis 31 kişi hayatını kaybetti, 351 kişi de yaralandı.
Basına açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kobani gösterilerinde yaşanan can kayıpları ve zarara değindi. 35 ilde meydana gelen olaylarda 2’si polis 31 kişinin hayatını kaybettiğini, 351 kişinin de yaralandığını belirten Ala, 212 okul, 67 emniyet, 25 kaymakamlık olmak üzere bin 113 binanın da tahrip edildiğini ifade etti. Şiddet eylemlerine katılan bin 24 şahsın gözaltına alındığını söyleyen bakan Ala, bunlardan 58’inin tutuklandığını duyurdu.
Dün akşam Bingöl’de 2 polisin şehit olduğu saldırıyı gerçekleştiren 5 teröristin ölü olarak ele geçirildiğini anlatan Ala, yaralı emniyet müdürünün sağlık durumunun da iyiye gittiğini kaydetti.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın