Önceki akşam saat 19.00 sıralarında, Esenköy mahallesinden (Esen köyünden) Yeniceköy mahallesi (beldesi) istikametine seyir halinde olan sürücü 42 yaşındaki İsmail İ.’nin yönetimindeki 16 KDC XX plakalı motosiklet, Yeniceköy yeni Jandarma Karakolu mevkiinde direksiyon hakimiyetinin  kaybedilmesi sonucu kontrolden çıkarak, yoldan geçmekte olan köpeğe çarptı.

KÖPEK TELEF OLDU

Çarpmanın etkisi ile motosikletin üzerinden düşerek sürüklenen sürücü ağır yaralandı. Kaza sonucunda ise köpek telef oldu.

Ağır yaralı sürücü, olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından, İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

RÖNTGEN İÇİN ÖZEL HASTANEYE

İnegöl Devlet Hastanesi eski binasındaki tomografi cihazının, yeni binaya henüz  taşınmaması nedeniyle yaralı, yine 112 Acil Servis Ambulansı ile Özel Hastaneye götürülerek tomografisi çekildi. Çekimin ardından yine İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilerek, buradaki tetkikler ve işlemler sonucunda durumu kritik görülen ve  sevkine karar verilen yaralı motosiklet sürücüsü, 112 Acil Servis Ambulansı ile Eskişehir Sakarya Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.