İstanbul’da ailesinin köpeklerini istememesi nedeniyle evi terk eden ve Samsun’a gelen 57 yaşındaki Güldeniz Sarılar,10 gündür iki köpeğiyle birlikte parkta yaşıyor.
İzmit’te köpekleriyle birlikte kaldığı yaşlı adamın evinden ayrılmak zorunda kalan ve İstanbul’daki ailesinin evine yerleşmek isteyen 57 yaşındaki Güldeniz Sarılar, ailesinin köpekleri evde istememesi üzerine Samsun’daki bir yakınının yanına geldi. Samsun’daki yakını da Güldeniz Sarılar’dan köpeklerini barınağa bırakmasını isteyince Sarılar, 10 gündür köpekleriyle beraber İlkadım ilçesinde bulunan Anneler Park’ında banklarda kalıyor. Hiç parası olmadığını ve vatandaşlardan gelen yardımlarla geçimini sağlamaya çalıştığını belirten Güldeniz Sarılar, “Sokakta kaldım. İstanbul’a kardeşimin yanına gittim. Annemin yanında oturuyor. Köpeklerim var diye beni almadılar. Burada bir aile yakınım daha var, o da köpekleri barınağa bırakmamı istedi. Benim isteğim bana tek oda da olsa, barakada olsa yeter ki köpeklerimle birlikte yaşayabileceğim bir yer verilsin. Samsun’daki yakınım dedi ki ‘ben sana ev tutarım’ ama bu köpekleri barınağa bırak. Ben de dedim ki ‘asla’. Bu köpeklerin biri 10, diğeri 5 yaşında. Bunca senedir bu köpeklere bakıyorum. Onlar benim tek dostum. Onları bırakmam. Parasız kaldık. Bazen vatandaşlardan 1 lira istiyorum, ucuz yiyecekler ve yem alıyorum. Bazıları gelip domates veya ekmek veriyor. Vatandaşın birisi de 2 kilo köpek yemiyle su aldı. Bazı vatandaşlar kendileri gelip bize yardımcı oluyorlar. Benim tek arzum köpeklerimle beraber huzur dolu bir odacık istiyorum” diye konuştu.
Güldeniz Sarılar, kendisine bir barınak verilinceye kadar 10 yaşındaki Kıjım ve 5 yaşındaki Kıtmir adını verdiği köpekleriyle parkta yaşam mücadelesi vermeye devam edeceğini belirtti.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl'de Parkta Renkli Anlar! Çocuklar Su Tankeriyle Serinledi

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın