İnegöl Belediyesi Çocuk Resim Atölyesinde eğitim alan 8-13 yaş aralığındaki 62 kursiyerin yaptığı resimler, düzenlenen sergiyle görücüye çıktı.

Şehri imar edecek projelerin yanında nesillerin ihyasını da görev bilen İnegöl Belediyesi, bu düşünceyle farklı yaş ve gruplara yönelik kültür sanat faaliyetleri düzenliyor. Özellikle çocukların bu alandaki eğitimine büyük ilgi gösterilirken, 8-13 yaş arası çocuklar için Çocuk Resim Atölyesi eğitimleri gerçekleştiriliyor.

1 YILLIK EĞİTİMİN MEYVESİ OLAN ESERLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen Çocuk Resim Atölyesi, Ekim ayında başladı. 7 aylık eğitimin sonunda, Nevin Baysal Zilcigil nezaretinde çocuklar sıfırdan başlayıp önemli bir aşama kaydetti. Toplamda 62 kursiyerin yıl boyunca aldığı eğitim ile birlikte hazırladıkları eserler de bugün düzenlenen sergi ile görücüye çıktı. Kuru boya ve pastel boya ile yapılan çalışmalar, sergi açılışına katılanlardan tam not aldı.