Türkiye Bisiklet Federasyonu’nca tertiplenen ve Söğüt’ten başlayıp Çanakkale’de son bulacak olan’’Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu’’na katılan 150 bisikletçi, Mudanya’da bayraklarla karşılandı.
Gemlikten deniz yoluyla Mudanya iskelesine gelen bisikletçiler, protokol mensupları tarafından karşılandı. Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Samet Ali Kılıçoğlu, Emniyet Müdürü Hasan Alperen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Tahir Yılmaz tarafından karşılanan 150 bisikletçi, bando eşliğinde Mütareke Evi’ne kadar Türk Bayrakları ile yürüdü. Vatandaşlar bisikletçilere alkışlarla destek verdi.
“Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu”na katılanlar Yörükyenicesi Mahallesi’nde yemek yedikten sonra Bursa’ya hareket etti. Grup, bisiklet turunu Balıkesir’in ardından Çanakkale’de sonlandıracak.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın