Tokat’ın Niksar ilçesinin Yarbaşı köyünde trafoya konan leylek elektrik akımına kapıldı. Trafodaki patlama nedeniyle köyde yaşanan elektrik kesintisi yapılan tamirin ardından giderildi.
Yarbaşı köyünde trafoya konan leylek elektrik akımına kapılarak yere düştü. Leyleğin yanarak yere düşmesinin ardından trafoda patlama meydana gelirken, köyün bir mahallesinde elektrikler kesildi. ÇEDAŞ yetkililerine haber verilmesi üzerine trafo tamir edilerek elektriklerin yeniden verildiği öğrenildi.
Leyleğin yanarak yere düştüğünü gören Hüseyin Şahin adlı vatandaş, leyleğin yardımına koştuğunu ancak leyleğin öldüğünü söyleyerek, geçen yılda yine buna benzer şekilde iki leyleğin elektrik trafosu yüzünden öldüğünü belirtti. Şahin, “Yetkililerden bir çözüm bekliyoruz. Birçok yerde görüyoruz, kuşkonmaz şekilde yapılar var. Bizim köye de buna benzer bir çözüm yapılsa da bu hayvanlar ölmese” dedi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!

Piyasa analizi ve gençlere tavsiyeler

İnegöl'de 4 katlı apartmandaki kaçak yapı yıkıldı

36 yaşındaki evlenmeyen kadının teyzelerine sorduğu soru viral oldu



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın