Bursa’da, 3 bin liralık döviz alan Suriyeli kadını takip eden bir kişi, çantayı makasla kesip kaçmaya çalışırken vatandaşlar tarafından yakalandı. Şüphelinin çantayı makasla kesme anı ise bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, merkez Osmangazi ilçesi tarihi Kapalıçarşı’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Suriye uyruklu A.H. (42), bir dövizciye giderek 3 bin liralık Suriye parası aldı. Ardından Kapalıçarşı’da arkadaşıyla birlikte alışveriş yapan A.H.’nin yanına bir kişi sokuldu. Cebinden makası çıkartan şüpheli çantayı keserekkaçmaya başladı. Kadının çığlık sesleri üzerine çevredeki vatandaşlar kaçan şüpheliyi yakalayıp polise teslim etti. İsminin S.T. (30) olduğu belirlenen şüpheli gözaltına alındı.
KAPKAÇ ANI KAMERADA
Öte yandan şüphelinin çantayı çalma anı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde kadınları takip eden şüpheli, boş bir anda çantayı cebinden çıkardığı makasla keserek uzaklaşıyor. Şüpheli, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın