Başbakan Ahmet Davutoğlu 2 günlük resmi temaslarda bulunmak üzere Makedonya’nın başkenti Üsküp’e geldi.
TUR uçağıyla TSİ 21.30 sıralarında Üsküp Havalimanına gelen Başbakan Davutoğlu’nu Makedonya Başbakan Yardımcısı Vladimir Peşevski, Türk kökenli Makedonya Devlet Bakanı Furkan Çako, Türkiye’nin Üsküp Büyükelçisi Ömür Şölendil ve diğer yetkililer karşıladı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Makedonya’da yarınki temasları kapsamında Makedonya Başbakanı Nikola Gruevski ile görüşecek ve Cumhurbaşkanı Gjorge İvanov tarafından kabul edilecek. Makedonya’da 2007 yılından bu yana kutlanmakta olan Türkçe Eğitim Bayramı etkinliğine de katılacak olan Davutoğlu, etkinlik kapsamında Türk soydaşlarla bir araya gelecek.
Davutoğlu’na Üsküp ziyaretinde eşi Sare Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu kendisine eşlik ediyor.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın