İstanbullular bu sabah karanlık ve yağışlı bir güne uyandı. İstanbul üzerini kaplayan yağmur bulutları, adeta vatandaşlara gün ışığını göstermedi.
İstanbul’da hava, yoğun sağanak yağış nedeniyle karardı. Sabah saatlerinde yollara düşen vatandaşlar, evlerinden dışarıya çıktıklarında havanın daha aydınlanmadığını gördü. E-5 Karayolu’nda yoğun trafik yaşanırken, metrobüs duraklarının da yoğun olduğu gözlendi.
Taksim’de ise vatandaşlar yağmur ve fırtınaya hazırlıksız yakalandı. Yağmur ve fırtınadan korunmak isteyen vatandaşlar etrafa koşuşarak saklanacak yer bulmaya çalıştı. Şemsiye kullanarak yağmurdan korunmak isteyen bazı vatandaşların ise şemsiyelerinin ters döndüğü ya da kırıldığı da görüldü.
Yoğun sağanak yağış, yerini zaman zaman dolu yağışına bıraktı. Metro asansörlerinden dışarıya çıkan vatandaşlar bir anda dolu yağmuruna tutuldu. Şemsiye olmayan bazı vatandaşların ise kendilerini çantalarıyla yağmurdan koruduğu gözlendi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın