Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Rio Olimpiyat Oyunları’nda masa tenisinde Türkiye’yi temsil edecek milli sporcu Melek Hu ile 1 yıllık daha anlaşma imzalandı.
Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi takımının başarılı oyuncusu Melek Hu kendisini 1 yıl daha Bursa ekibine bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Bursa ekibinin Rio Olimpiyat Oyunları’na katılacak oyuncusuyla Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi’nde düzenlenen törenle anlaşmasını 1 yıl daha uzattı. Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi Şube Sorumlusu Fehim Ferik ve Antrenör Ersin Sunay’ın da katıldığı törenle kendisini 1 yıl daha Bursa ekibine bağlayan başarılı oyuncu mutlu olduğunu söyledi.
Melek Hu ile sözleşme yeniledikleri için mutlu olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi Şube Sorumlusu Fehim Ferik, “Geçtiğimiz sezon voleybolda Bursa’ya Avrupa şampiyonluğu kazandırmıştık, bu sezon da masa tenisinde aynı başarıyı yakalamak istiyoruz. Melek Hu ile önümüzdeki yıl da bu sezon yakalanan başarının tekrarlanması için sözleşme imzaladık. Umarım her iki taraf için de hayırlı olur” dedi.
Bursa ekibinde 1 sezon daha forma giyecek olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Melek Hu ise, “Büyükşehir Belediyespor’da kaldığım için mutluyum. Umarım Bursa’ya şampiyonluklar kazandırırız" diye konuştu.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Apartmanın 6. katına misafire edayısla çıkan kurbanlık gündem oldu

Kaçan Dana Mahalleyi Karıştırdı! Vatandaşlar Kaçacak Yer Aradı

İnegöl’de güvenlik görevlisi 1000 tabloya imza attı

Kurbanlık boğa çıldırdı! 6 kişi seferber oldu

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın