Galatasaray’ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, bel fıtığı ameliyatı oldu. Melo’nun 4-6 hafta sonra fizyoterapiye başlayabileceği belirtildi.
Belindeki ağrılar nedeniyle Sivasspor karşılaşmasının kadrosuna alınmayan Melo, bugün yapılan kontrollerin ardından bel fıtığı ameliyatına alındı. Başarılı bir operasyon geçiren sarı-kırmızılı futbolcu, kendine geldi.
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Melo’nun sağlık durumuna ilişkin NTVSpor’a açıklamalarda bulundu. Brezilyalı oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğunu anlatan Albayrak, “Sağlığı yerinde. İnşallah yarın taburcu ederler. Allah, sadece bizim futbolcularımızı değil, bütün futbolcuları korusun” dedi.
Felipe Melo’nun 4 ila 6 hafta sonra fizyoterapiye başlayabileceği ama yeşil sahalara dönmesinin daha uzun süre alacağı açıklandı.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın