Hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü ve hastane personeli için Özel Aritmi İnegöl Hastanesi Acil servisi önünde veda töreni düzenlendi. Personelin cenazesinin bulunduğu tabutun Acil servis önüne konulduğu sırada, mesai arkadaşları gözyaşları dökerek tabutun üzerine karanfil attılar. Bazı personel, tabuta sarılarak gözyaşları döktü.
Törenin sonunda konuşma yapan Özel Aritmi Genel Müdürü Mehmet Güncan, “Hastanemizin çalışanlarından Sunay Çelik kardeşimiz elin bir kazayla aramızdan ayrıldı. Hepimiz çok üzgünüz. Ailesine ve sevenleri ile hastanemizin çalışanlarına sabırlar, merhuma rahmet diliyorum” dedi.
Acil servis önünde yapılan duanın ardından talihsiz personelin cenazesi Yeniceköy mahallesindeki 500 evler konutlardaki ikametine götürüldü. HZ. Ömer camiinde ikindi namazını müteakip kılınan ikindi namazının ardından götürüldüğü mezarlıkta defnedildi.



















Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın