MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, TBMM Genel Kurulunda yaşanan kavganın MHP tabanında infiale yol açtığını belirterek, partililerin soğukkanlılığını korumalarını istedi.
Parlamentoda MHP milletvekilleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında TBMM Genel Kurulu’nda yaşanan kavga ile ilgili açıklamalarda bulunan MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, yaşanan kavgadan ötürü üzüntü duyduğunu ifade ederek, kavganın ilk yaşandığı anda kuliste olduğunu belirterek, kavgayı ayırmak için Genel Kurul’a girdiğinde bazı AK Partili milletvekillerinin sarf ettiğini iddia ettiği sözleri söyledi. Yaşanan kavgadan bazı fotoğraflar göstererek kendisine yumruk atan milletvekillerinin isimlerini sayan Sinan Oğan, “Sükuneti korumamız lazım’ dediğimiz anda hepsi bizim grup sıralarına hücum ettiler ve saldırdılar. Bir milletvekiline karşı AK Parti grubunun toplu linç girişimi var” dedi.
Meclis’in son dönemlerde sürekli kavgaların yaşandığı bir yer olduğunu belirten Oğan, Başbakan Erdoğan’ın nefret dili kullandığını ve Meclis’teki milletvekillerinin de ‘en çok yumruğu ben atarsam kabinede ben yer alırım’ derdinde olduklarını savundu. “Bu yumruk Türk milletine, Doğu Türkistan’a, Türkmen’e, Karabağ’daki Azerbaycan Türklerine atılmıştır. Meclis’te biz Türk milletinin hakkını savunmaya çalışıyoruz” diyen Oğan, kendisinin AK Parti’nin IŞİD’i savunduğunu dile getirdiği için kendisine saldırıldığını kaydetti.
Kendisine yapılan saldırının MHP tabanında infial uyandırdığını belirten Oğan, partisinin tabanına seslenerek, “Herkes soğukkanlılığını korusun” dedi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız
Bursa'da aç kalan domuzlar şehir merkezine indi
İnegöl’de mobilya fabrikasında çıkan yangın büyümeden söndürüldü
İnegöl'de Mobilya fabrikasında yangın
İnegöl’de sağanak yağış dere taşkınlarına yol açtı
Kış geri döndü! Kar kalınlığı 62 santimetreye yükseldi
İnegöl’de trafik denetimleri devam ediyor
Gece yarısı ekipler seferber oldu!
İnegöl'e Mayıs ayı bereketiyle geldi
İnegöl'de gören şaşkına döndü!
İnegöl yolunda küle döndü!
Osmangazi Belediyesi Hamitler Mahallesi’nde 300 ton asfalt
Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın