2. Avrupa İşitme Engelliler Gençler Atletizm Şampiyonası’nda milliler 2 altın madalya kazandı.
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde düzenlenen ’2. Avrupa İşitme Engelliler Gençler Atletizm Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden milli sporcular Murat Yalçın ve Elanur Kahveci altın madalyanın sahibi oldu. Şampiyonaya Türkiye’nin yanı sıra 14 ülkeden 119 işitme engelli sporcu katıldı.
Akçaabat Söğütlü Atletizm Pisti’nde düzenlenen yarışmalarda 20 yaş erkekler 5 bin metrede Murat Yalçın, 100 metre engelli bayanlarda ise Elanur Kahveci birinci oldu. Şampiyona yarın gerçekleşecek yarışlarla sona erecek.
BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ KUTLADI
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, altın madalya kazanan milli sporcular için tebrik mesajı yayımladı. Bakan Çağatay Kılıç tebrik mesajında, "Ülkemizde düzenlenen 2. Avrupa İşitme Engelliler Gençler Atletizm Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak bizleri gururlandıran Milli Sporcularımız Murat Yalcın ve Elanur Kahveci’yi gönülden kutluyorum. Bayrağımızı birincilik kürsüsüne çıkartan sporcularımız önemli bir başarıya imza attı. Ayrıca, bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum. Sporcularımızın bu başarıları diğer branşlarda yarışan sporcularımıza da örnek olacaktır. Ben inanıyorum ki uluslararası platformdaki başarılarımız artarak devam edecek” dedi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!

Piyasa analizi ve gençlere tavsiyeler

İnegöl'de 4 katlı apartmandaki kaçak yapı yıkıldı

36 yaşındaki evlenmeyen kadının teyzelerine sorduğu soru viral oldu



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın