Hırvatistan’da organize edilen Dünya Şampiyonası’nda Serbest Stil Genç Güreşçiler’de Yusuf Can Zeybek gümüş madalya kazanırken, Murat Ertürk ile Emre Demircan ise bronz madalya elde etti.
Genç Erkekler Serbest Güreş Milli Takımı, Zagreb’de düzenlenen Dünya Şampiyonası’ndan madalyalarla döndü. Milli güreşçi Yusuf Can Zeybek Dom Sportova Spor Salonu’ndaki sabah seansında sırasıyla Romen, Alman ve Ukraynalı rakiplerini dize getirerek finalde güreşmeye hak kazandı. Final müsabakasında başarılı bir performans sergilemesine rağmen Rus rakibi Gogaev Gergii’ye 6-3’lük skorla mağlup olan Zeybek, gümüş madalya kazanarak dünya ikincisi oldu.
Emre Demircan da 50 kiloda Koreli rakibi Park Changjun’u tuş ederek bronz madalyayı boynuna geçirdi ve dünya üçüncüsü oldu. 74 kilodaki Murat Ertürk ise, Kazak güreşçi Alexandr Goltsman’ı 13-11’lik skorla geçerek bronz madalyanın sahibi oldu.
Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, Hırvatistan’da madalya kazanan milli güreşçileri tebrik ederek, son gün mindere çıkacak genç güreşçilere başarılar diledi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu

İnegöl'de hareketli dakikalar! Çok sayıda ekip sevk edildi

Bursa'ya gidiş çilesi bitti!

İnegöl Hacıkara Şelalesi'nde yağışlarla su debisi arttı

İnegöl'de öğretmenden alkışlanacak davranış

İnegöl’de Trafik Denetimi: 500 Bin Lira Ceza Kesildi

Alanyurt'ta gece yarısı yangın paniği, korku dolu anlar yaşandı

İnegöl’de Öğretmen ve Öğrencilerden Örnek Dayanışma



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın