Ordu’da 2 yaşındaki Ateş Karaoğlu’nun kaldığı kreşte ölü bulunmasının ardından yakınları yasa bürünürken minik Ateş’ten geriye kalan görüntüleri yürekleri dağladı.
Ordu’nun Altınordu ilçesinde 2 yaşındaki Ateş Karaoğlan, kaldığı kreşteki yatağında ölü olarak bulundu. Olay, Altınordu ilçesinde bulunan bir kreşte meydana geldi. Sabah saatlerinde kreşe bırakılan 2 yaşındaki Ateş Karaoğlan, akşam saatlerinde kreş görevlileri tarafından yatağına yatırıldı. Uyuya kalan çocuğu almayan gelen ailesi Ateş Karaoğlan’ı bir daha uyandırmadı. Olayın ardından 112 Acil ekiplerine haber verildi. Kreşte yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan 2 yaşındaki Ateş Karaoğlan’ın hayatını kaybettiği öğrenildi.
YAKINLARI KONUŞAMADI
Ölüm haberinin ardından yasa bürünen minik Ateş’in ailesi ve yakınları Baba Caner Karaoğlan’ın Altınordu ilçesi Eskipazar’da bulunan evinde taziyeleri kabul etti. Acının bir diğer adresi ise minik Ateş’in anneannesinin evi oldu. Olayda dikkat çeken ayrıntı ise 2 yaşındaki Ateş Karoğlan’ın kaldığı kreşin anneannesinin oturduğu dairenin bir kat altı olmasıydı. Olayın yaşandığı kreşte bugün hizmet verilmezken, minik Ateş’in yakınları da konuşamadı.
GERİYE GÖRÜNTÜLERİ KALDI
2 yaşındaki Ateş Karaoğlan’dan geriye yalnızca ailesinin sosyal medyada paylaştığı görüntüler ve fotoğraflar kaldı. Trabzon Adli Tıp Kurumu’nda otopsisi yapılan 2 yaşındaki Ateş Karaoğlan’ın yarın öğle namazından sonra toprağa verileceği öğrenildi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı




Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın