Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2. Dairesi, Adana ve Hatay’da MİT TIR’larını durdurarak arama yapan savcılar hakkında yargılama izni verdi.
HSYK 2. Dairesi, MİT TIR’larını durdurarak arama yapan Adana Cumhuriyet Savcıları Süleyman Bağrıyanık, Aziz Takçı, Özcan Şişman ve Ahmet Karaca ile dönemin Kırıkhan Başsavcısı Yaşar Kavalcıoğlu hakkında yargılama izni verdi. Kurul, ayrıca, müfettişlerin meslekten ihraç talebine ilişkin olarak ise savcıların son savunmalarının alınmasınIı kararlaştırdı.
Öte yandan HSYK, dönemin Adana İl Jandarma Komutanı Albay Özkan Çokay, dönemin Ceyhan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erdal Yılmaz, dönemin Kırıkhan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kubilay Ayvaz hakkında da yargılama izni verdi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın