Mobilya Sanayicileri ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Başkanı Ahmet Güleç, Türkiye ekonomisinin Moody’s gibi derecelendirme kuruluşlarını utandıracağını söyledi.
Enflasyon rakamlarını değerlendiren TİM Yönetim Kurulu üyesi, İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği ve MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, enflasyonun yıllık 8,05 ortalamadan 7,28 ortalamaya gelmesinin çok sevindirici bir gelişme olduğunu ifade ederek, “Bilhassa gıda enflasyonunun kalıcı hale gelmesi birinci beklentimiz. Bu aslında Türkiye ekonomisinin ne kadar dinamik ve hükümetin ekonomiye ne kadar hakim olduğunu gösterir. Başbakanımızın açıklamalarının arkasındayız. Özellikle son günlerde çok konuşulan Moody’s gibi derecelendirme kuruluşlarını Türkiye ekonomisi utandıracak” dedi.
Olağanüstü hal uygulamasının 3 ay uzatılmasının hükümetin aldığı bir karar olduğunu belirten Ahmet Güleç, “Biz bunu destekliyoruz. Çünkü neticede Türkiye’nin dışarıda ve içeride terör örgütleriyle mücadelesi devam ediyor. Bunun içinde alınan bir karardır ve doğru buluyoruz. İhtiyaç varmış ki, alınmış. Ekonomiye herhangi bir zararı olmayacaktır. Bizler hem üretime hem de ihracata devam ediyoruz” diye konuştu.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl'de Parkta Renkli Anlar! Çocuklar Su Tankeriyle Serinledi

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın