Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Arjantinli gelin Ana Abril Carbajal ile Türk damat İsmail Sefa Akgün’ün nikahını kıydı.
Osmangazi Belediyesi Merinos Nikah Dairesi, yabancı uyruklu vatandaşların nikah için seçtiği adres olmaya devam ediyor. Her yıl yüzlerce yabancı gelin ve damadın dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadığı Merinos Nikah Dairesi, son olarak Arjantinli Ana Abril Carbajal ile İsmail Sefa Akgün’ün nikahına ev sahipliği yaptı. Genç çiftlerin nikahını ise Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar kıydı.
Amerika’nın New York şehrinde üniversite eğitimi sırasında tanışan Ana Abril Carbajal ile İsmail Sefa Akgün evlenmeye karar verdi. Müslüman olan Ana, Türkiye’ye ilk gelişinde de nikah masasına oturdu. Cübbesini giyerek Ana ve İsmail’in nikahını kıyan Başkan Mustafa Dündar, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Ailenin çok önemli bir kurum olduğunu ifade eden Başkan Dündar, “Aile ne kadar güçlü ise toplum da o kadar güçlü olur. Osmangazi Belediyesi olarak Bursa’da en fazla nikah kıyan belediyeyiz. Bu nikahlar arasında yabancı uyruklu vatandaşların sayısı da oldukça fazla” dedi.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Apartmanın 6. katına misafire edayısla çıkan kurbanlık gündem oldu

Kaçan Dana Mahalleyi Karıştırdı! Vatandaşlar Kaçacak Yer Aradı

İnegöl’de güvenlik görevlisi 1000 tabloya imza attı

Kurbanlık boğa çıldırdı! 6 kişi seferber oldu

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın